Spuitbussen

Graffiti word vaak met spuitbussen aangebracht. Dat kost natuurlijk wel wat. Ik ga er wat meer over vertellen.

Er zijn graffiti winkels online maar je kan ook gewoon spuitbussen krijgen bij de bouwmarkt. Daar zijn gewone spuitbussen pas vanaf 11 euro verkrijgbaar. Maar de spuitbussen die speciaal voor graffiti te koop zijn, kosten zo’n 3 of 4 euro. Spuitbussen kosten gemiddeld 3 a 4 euro. Dan zijn het spuitbussen met ongeveer 400-500 ml. Dat is dan gelijk ook de inhoud van de meeste spuitbussen. Spuitbussen komen uit allerlei landen. Het hangt van het merk af uit welk land ze komen.

Spuitbus merken zijn: Montana (Spanje), MTN, Ironlak en Belton. Natuurlijk zijn er nog veel meer!

Bijvoorbeeld de nieuwste DaYcolors:

gsdcinlineheader400ml700.jpg

Daar kun je wel even mee door! Deze spuitbus is verkrijgbaar vanaf 2,90 op deze website: graffitiwinkel.nl. Een van de online graffiti winkels.

Ze verkopen zelfs krijtspray. Voor op de grond dus. Straks loop je nog op een graffiti stoep of is de snelweg niet meer zwart/grijs van het asvalt, maar rijd je over een vrolijke weg! Dat gebeurd vast niet, want dan zijn bestuurders sneller afgeleid. Helaas! Of niet? …

gssparvarkrijtlakheader700.jpg

Zoals je ziet is het merk hier sparVar. Ook te vinden op graffitiwinkel.nl.
Graffiti word niet alleen aangebracht met spuitbussen. Tegenwoordig zijn er ook speciale graffiti stiften. Die werken uitstekend op muren:

Dit zijn een aantal van die graffiti stiften. Toch maak je met de spuitbussen de mooiste werken. Graffiti Stiften kosten zo’n 5 of 6 euro. Kijk maar eens op graffiti-shop.nl. Daar vind je van zulke stiften, Online.

Graffiti Creator

2 thoughts on “Spuitbussen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s